DOLAR

32,5808$% 0.28

EURO

35,0064% 0.08

GRAM ALTIN

2.462,95%1,11

ÇEYREK ALTIN

4.077,00%0,10

BİST100

9.893,13%1,81

BİTCOİN

2100261฿%0.90868

a

Tarım ve Orman Bakanlığı’na Atananlar Yeniden Tercih Yapamayacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli katıldığı bir televizyon programında 699 ziraat mühendisi kadrosu için sıfırdan alım yapılacağını, daha önceden başka kadrolara atananların hali hazırda kamuda çalışanların yeniden tercih yapamayacaklarını açıkladı. Pakdemirli, “Yeni eleman alımı yapacağız. Yani amiyane tabirle sıfır personel alımı yapacağız”dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığına yapılacak atamalarda daha önceden kadroya yerleşmiş olanların yeniden tercih yapmasını istemeyen adaylar #tarımdabutonkapat hastagi ile Bakan Pakdemirli’ye seslenmiş ve hali hazırda atanmış olanların yeniden tercih yaparak atanmayı bekleyen adayların önünü kapatmamalarını istemişlerdi. Bakan Pakdemirli bugün katıldığı bir televizyon programında, 699 ziraat mühendisi kadrosu için sıfırdan alım yapılacağını, daha önceden başka kadrolara atananların hali hazırda kamuda çalışanların yeniden tercih yapamayacaklarını açıkladı.

ad768x90

Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği’nden yapılan açıklamada ise; “Tarım Bakanlığı tarafından yapılacak olan alımlarla ilgili çabalarımız sonuç verdi. Bugün bir TV kanalında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir PAKDEMİRLİ, 699 ziraat mühendisi kadrosu için sıfırdan alım yapılacağını, daha önceden başka kurumlara/başka kadrolara atanan, kamuda çalışanların (KİT v.d.) tercih yapamayacaklarını belirtti. Meslektaşlarımıza hayırlı olsun. Başta Sn. Bakan ve ÖSYM yetkilileri olmak üzere, emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarız. Bakanlığımız ve camiamız için bu kadro yeterli değildir. COVID-19 salgını üretmenin, beslenmenin, tarımın, ziraat mühendisinin ne denli önemli olduğunu ortaya koymaktadır. Daha önceden başka kuruma yerleşmiş olanlar da dahil, atama bekleyen, atanamayan meslektaşlarımızın da mağduriyetlerinin giderilmesi ve bir sonraki atama için şimdiden çalışmalara başlanılmasının destekçisi ve takipçisi olacağız.” ifadelerine yer verildi.

ad768x90
ad768x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Bakan Pakdemirli’den Önemli Açıklamalar

HIZLI YORUM YAP