27,4742$% 0.26
28,8625€% -0.62
1.614,88%-0,77
2.695,00%-1,29
7.962,34%3,14
764314฿%2.93894
Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; alınacak 122 personelin 4100 ile 6800 TL arasında maaş alacağı ve mühendis, avukat ve destek personeli (şoför) olarak sözleşmeli personel kadrosunda 45 İlde istihdam edileceği belirtildi. 1 Haziran 2020 tarihinde başlayan başvurular 12 Haziran 2020’de sona erecek.
657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, 2018 yılı KPSS (B) grubu olmak üzere KPSSP3 VE KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak, son müracaat tarihi itibarı ile 36 yaşından gün almamış olmak şartları aranıyor.
Ortaöğretim mezunu olmak, C sınıfı ehliyete sahip olmak ve erkek olması şartları aranıyor.
Hukuk fakültesi mezunu olmak ve Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak şartları aranıyor.
Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olmak şartı aranıyor.
Adaylar 1 – 12 Haziran 2020 tarihleri arasında kurum resmi internet adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile başvuru yapabilecek.
Bu süre kesinlikle uzatılmayacak. Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak başvurular da kabul edilmeyecek.
Başvuru Kılavuzu için Tıkayın
Uzundere Barajı ekonomiye 1 milyar liranın üzerinde gelir sağlayacak
Bakan Yumaklı, Katar’da İİT’nin “Gıda Güvenliği ve Tarımsal Kalkınma” Konferansına Katıldı
Küresel Piyasalarda Buğday Son 3 Yılın En Düşük Seviyesini Gördü
20 Bin Su Kuşuna Ev Sahipliği Yapan Marmara Gölü Tarla Oldu
Fındık Üretimindeki Azalmanın Sebebi Belli Oldu!
Küresel Piyasalarda Buğday Son 3 Yılın En Düşük Seviyesini Gördü
Kartelleşmeyi Önleme Konusunda İşbirliği Yapan Teşebbüslere Para Cezası Verilmeyebilecek
Bakan Yumaklı, 1 Milyar 67 Milyon Lira Tarımsal Destekleme Ödemesinin Bugün Yapılacağını Açıkladı
Bakan Yumaklı: Türkiye, Gıda İsrafının Önlenmesine Daima Öncülük Etti
Gıda Hattı’na En Çok Et Ürünlerinde Şikayet Geliyor! 66 Bin 924 İş Yerine Ceza
Bakan Yumaklı: Çay Üreticilerine Alım Ödemeleri Bugün Yapılacak