17,9596$% 0.1
18,2725€% -0.03
1.023,42%0,16
1.676,00%0,00
2.913,30%1,96
428772฿%-0.91038
Bu zor günlerde 7/24 canla başla çalışan sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu göstermek ve onlara destek vermek maksadıyla ülke genelinde bulunan 5 bin 450 oda kapasiteli, toplam 307 misafirhanemiz sağlık çalışanlarımıza tahsis edildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı olarak virüsün etkilerini en aza indirmek için tüm imkânlarımızı seferber ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Şu anda 5 bin 450 oda kapasiteli misafirhanelerimizin hemen hemen yarısı dolmuş durumda. Ayrıca tahsis edilen misafirhanelerde kalan sağlık çalışanlarından ücret talep edilmeyecek.
Misafirhanelere yerleştirme işlemleri Valilik koordinasyonunda yapılıyor. Valiliklerin yetkilendirdiği il müdürlükleri bize bir liste yönlendiriyor. Misafirhanelerdeki yetkili personel iletilen bu listeye göre sağlık çalışanlarımızın burada konaklamasını sağlıyor. Sağlık çalışanlarına konaklayacakları misafirhanelerde her imkân sağlanıyor.
Sayfa İçerikleri
Tohumculuk Sektöründe Yetki ve Denetlemede Bir Dizi Değişiklik
Yaban Hayvanının Isırdığı İnek Kuduz Çıktı! Köy Karantinaya Alındı
Tarım Kredi İndirimli Satışlarının İlk Gününde 7 Kat Ciroya Ulaştı
Gıda Artıklarının Hayvan Yemine Dönüştürülmesinde Standartlar Belirlendi
“Zincir Marketler Tarım Kredi’nin Fiyatlarını Referans Alsın”
Tarım Kredi Marketlerde İndirim Hareketliliği Yaşanıyor
TMO Findık Alımlarına 22 Ağustos’ta Başlayacak
Tarım Kredi İndirimli Fiyat Uygulamasına Bugün Geçiyor
Bakan Kirişçi: Mazot ve Gübre İhtiyacını Biz Karşılayacağız, Hayvancılık İçin de Yem Desteği Vereceğiz
Tarım Kredi Marketlerinde Et Satışı da Olacak
Buğday Hasadında Rekolte Zirve Yaptı, Ambarlara Sığmayan Mahsul Toprağa Gömüldü