23,4132$% 1.02
25,2846€% 0.58
1.460,65%0,68
2.379,00%-0,25
5.554,00%-0,13
615229฿%0.22522
Tarım ve Orman Bakanlığı depremin başından bu yana tüm brokratları ve personeliyle her alanda hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Buna rağmen bakanlığın çalışmaları, bakan Kirişci’nin bir televizyon programında söylediği sözleri amacından saptırmak suretiyle gölgede bırakılmaya çalışılıyor.
Tarım ve Orman Bakanlığı bölgede sadece insani yardım değil; üreticilerin desteklenmesinden hayvanların enkaz altından kurtarılması, hayvanlara yönelik bakım ve tedavi hizmetlerinin yürütülmesi, acil yem temini, deprem bölgesinde salgın hastalıkların önüne geçilmesi için yapılan denetim ve düzenleme hizmetleri gibi birçok faaliyetle tüm bakanlıklar içinde en çok yükü alan kurum oldu.
Katıldığı televizyon programında söylediği sözlerin ölümlerden zevk alıyormuş gibi kötü bir zemine çekilmesine tepki veren Kirişçi sosyal medya hesabından; “Depremde olduğu gibi sel afetinin hemen ardından da vatandaşlarımızın acısını paylaştık, her bir vatandaşımızın kaybı yüreğimizi dağladı.
Kuraklığın da bir afet olduğu kastıyla dile getirdiğim cümlenin zemininden çıkarılması, kötülüğün sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi.” İfadelerine yer verdi.
Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider İstifa Etti!
Atıl Tarlalara Siyez Buğdayı Eken Çiftçi, Ürünlerini Türkiye Geneline Pazarlıyor
Kanada’daki Yangınların Dumanı Nedeniyle New York’ta Bazı Okullar Tatil Edildi
2023’te 20 Milyon Ton Buğday Üretimi Hedefleniyor
Bakan Yumaklı: Üretimin ve Üreticinin Yüzyılı Başlıyor!
Depremzede Besiciler Devlet Desteğiyle Hayvancılığı Sürdürüyor
Kamu Personeline Bayram Müjdesi
Buğday ve Arpa Alım Fiyatları Üreticiyi Memnun Etti
Bir Gecede 170 Küçükbaş Hayvanı Telef Oldu!
2023 Yılı Buğday ve Arpa Alım Fiyatları Belirlendi
Ticaret Bakanlığının Gündemi ihracatı Aşırı Fiyat Artışlarının Önlenmesi Olacak