Tarım ve Orman Bakanlığı’nda üst düzey değişim devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüklerine yeni isimler atandı.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle;
Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Yardımcılığı’na, Konya Orman Bölge Müdürü Muhammed Çolak, Konya Orman Bölge Müdürlüğü’ne ise Cafer Bal atandı.
Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Genel Müdür Yardımcılığı’na Ankara Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, Ankara Orman Bölge Müdürlüğü’ne, Giresun Orman Bölge Müdürü Veysel Kodalak ve Giresun Orman Bölge Müdürlüğü’ne ise Ahmet Güneş getirildi.
Orman Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı’na, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Hayati Özgür atandı.