DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2032258฿%6.47108

a

Tarım ve Orman Bakanlığı’nda Değişim Rüzgarı Devam Ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığı’nda atama mesaisi sürüyor. Bazı İl Tarım ve Orman Müdürleri görevden alınırken yerlerine yeni isimler görevlendirildi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın göreve gelmesiyle bakanlıktaki değişim de hız kesmeden devam ediyor. 4 ilin daha İl Tarım ve Orman Müdürleri görevden alınarak yerlerine yenileri atandı.

ad768x90

Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Esra Uzun Atandı

Bir süredir açıkta bulunan Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Esra Uzun atandı. Uzun, daha önce Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.

image 4

Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne İsa Kaplan Getirildi

Uzun yıllardır Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görev yapan Cahit Gülbay görevden alınarak, yerine başarılarıyla Konya’da adından çokça söz ettiren Konya İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı İsa Kaplan getirildi.

image 5

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Halit Şıtıl Atandı

Görevden alınan bir diğer isim ise Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Çakmak Oldu. Şanlıurfa’ya yeni İl Tarım ve Orman Müdürü olarak ise mevcut İl Müdür Yardımcısı Halit Şıtıl vekaleten görevlendirildi.

ad768x90
image 6

Tunceli’nin İl Tarım ve Orman Müdürlügü’ne Yavuz Suat Pala Görevlendirildi

Tunceli’nin İl Tarım ve Orman Müdürü Saadettin Taşkesen de görevden alınarak yerine aynı müdürlükte Gıda ve Yem Şube Müdürü olarak görev yapan Yavuz Suat Pala getirildi.

Saadettin Taşkesen görevden alındıktan sonra çiftçi örgütlerini örgütleyerek eyleme davet ettiği ve kararın yeniden gözden geçirilmesi için baskı kurmaya çalıştığı iddia ediliyor.

image 7

Yeni İl Müdürlerinden PERGEM Genel Müdürü Dinç’e Ziyaret

Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Esra uzun, Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürü İsa Kaplan ve Tunceli İl Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Suat Pala, Personel Genel Müdürü Adem Dinç’i makam odasında ziyaret etti. Dinç yeni görevlendirilen il müdürlerine başarı dileklerinde bulundu.

image 8

Değişim Devam Edecek!

Edinilen bilgilere göre, merkez ve taşra teşkilatında üst düzey yöneticilere yönelik değişimin devam etmesi bekleniyor.

ad768x90
ad768x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Türkiye Yüzyılı’na Hızlı Giriş | Yeni Bürokrat Atamaları Yapıldı

HIZLI YORUM YAP