featured

TMO Buğday ve Arpa Alım Tarihini Açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Çiftçi Kayıt Sistemi’nde (ÇKS) kayıtlı buğday ve arpa ürünlerini 12 Mayıs’tan itibaren almaya başlayacak.

TMO’nun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Türkiye’de hububat hasadının başta Çukurova olmak üzere bazı lokal alanlarda başladığı belirtildi.

Üreticilerin depolama ihtiyacını karşılamak amacıyla, ÇKS’de kayıtlı buğday ve arpa ürünlerinin 12 Mayıs’tan itibaren taahhütname karşılığında TMO işyerleri tarafından kabul edileceği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Taahhütname karşılığı geçici depolama amacıyla teslim edilecek ürünler için üreticilerimizin randevu almaları gerekmektedir. Randevular, ‘https://randevu.tmo.gov.tr’ adresinden veya e-Devlet üzerinden de (Randevu Sistemi-Toprak Mahsulleri Ofisi) alınabilecektir. Ayrıca üreticilerimizin, kurumumuzla protokol imzalayan lisanslı depolara ürünlerini teslim etme imkanları da bulunmaktadır.”

TMO Buğday ve Arpa Alım Tarihini Açıkladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Tarım Orman Haber - En Güncel Tarım ve Orman Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!