DOLAR

32,3646$% -0.37

EURO

34,7189% -0.31

GRAM ALTIN

2.391,97%-1,25

ÇEYREK ALTIN

3.928,00%-1,73

BİST100

10.161,33%1,15

BİTCOİN

1883064฿%0.66692

a

TEKZİP (CEVAP VE DÜZELTME) METNİ

Tarım Orman Haber Gazetesine ait Tarimormanhaber.com https://tarimormanhaber.com/sok-iddia-tartisilan-il-muduru-gorevden-alinabilir/ ve https://twitter.com/tarim_orman/status/1317412216950394885 uzantılı sitelerde ve siteye bağlı haberin yayınlandığı diğer internet sitelerinde ve gazetenizde yayınlanan ve mahkeme kararı ile erişime engellenen “Şok iddia! Tartışılan İl Müdürü Görevden Alınabilir Rize Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde sular durulmuyor” başlıklı mezkur haber içeriğinde; bütünüyle gerçek dışı ve mesnetsiz bir iddiaya/ithama yer verildiği bu suretle müvekkilimizin kimliğine ve toplum nezdindeki saygınlığına saldırıda bulunulduğu görülmüştür.

ad768x90

Söz konusu internet sitenizde tamamen gerçek dışı olarak yayınlanan haber kamuoyunda saygın bir müdür olarak tanınan müvekkil Şafak BULUT’un kişilik haklarını son derece zedelemiş adeta müvekkili itibarsızlaştırmıştır. Bu haber ve iddia Kamuoyunda müvekkilim hakkında olumsuz kanaat ve kuşku uyandırmaya matuf gerçek dışı haber ve yorumlardır. Müvekkil Şafak BULUT hali hazırda Rize İl Tarım ve Orman müdürü olarak görevini layıkıyla sürdürmektedir. Bahse konu haberin içeriğine konu yapılan olay müvekkilin kusurundan kaynaklanmayıp yapılan işbu haber ile müvekkilin müdahil dahi olmadığı bir olay adeta müvekkile yükletilmeye çalışılmakta, müvekkilin kişisel, ailevi ve mesleki itibarının zedelenmesine yol açtığı da tartışma götürmez bir gerçektir. Söz konusu haberiniz ile müvekkile atfedilmeye çalışan olaya sebep olan kişiler gerekli uyarı, kınama vs. tüm idari yaptırımlara maruz kalmışlar, müvekkil ise halen görevini ifa etmeye devam etmektedir.

Bu süreçte hukuki süreci başlattığımızı bildirir buna ilişkin aldığımız mahkeme kararıyla tarafınızca kaynağı belli olmayan bir takım haberler sunulduğu, haber içeriğinizin müvekkilin kamu çalışan ve idari görevi dikkate alınarak kişilik haklarını zedeleyici bir üslup ve tarzda olduğu sabit görülmekle internet sitenizde müvekkil aleyhine yapılan asılsız ve gerçek dışı habere erişimin engellenmesine karar verilerek haber içeriği kaldırılmıştır.

Mahkeme kararıyla da sabit olduğu üzere kamuoyunda zihinleri bulandırmaya yönelik bir art niyetle yayınlandığı açık olan; gazeteci etiği ve meslek ahlakıyla bağdaşmayacak bir anlayışla, sırf toplum nezdinde müvekkilimiz hakkında kafa karışıklığı ve zihinlerde soru işaretleri oluşturmaya yönelik haber içeriği bütünüyle mesnetsiz ve gerçek dışı olmakla birlikte, hukuka aykırılık ihtiva eden ve kişilik haklarına saldırı niteliğinde olan kamuoyunu yanlış bilgilendirici habere hiçbir şekilde itibar edilmemesi gerektiğini ve konu ile ilgili sorumluları kınadığımızı bildirerek;

ad768x90

Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

06.11.2020 Sayın Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Şafak BULUT

Vekili
Av. Ümit PEÇE & Av. Zeynep ÖZTÜRK

nevşehir escort

ad768x90
ad768x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tüm Yorumlar (4)
  • Demek ki neymiş, kimsenin onuruyla oynanmamalı. Perde arkasından dümen çevirmekle olmuyormuş. Yoksa böyle tükürdüğünü yalatırlarmış adama. Yazık çok yazık.

  • Halil
    3 yıl önce
    4 4

    Rizede çalışan herkes herşeyi biliyor. Gerçekler elbet gün yüzüne çıkar.

  • Adem
    3 yıl önce
    2 2

    Murat bey kaliteli bir insan. İnşallah göreve geleceği doğrudur.

  • Ahmet cebel
    3 yıl önce
    0 0

    Ne oluyor bu tekzip anlamadım. Müdür gidiyor mu kalıgor mu ne yapıyor

Sıradaki haber:

Otomobille Tarım Aracı Çarpıştı: 2’si Ağır, 7 yaralı

HIZLI YORUM YAP