DOLAR

32,6557$% 0.45

EURO

35,1121% 0.25

GRAM ALTIN

2.507,51%0,95

ÇEYREK ALTIN

4.289,00%0,97

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2027268฿%0.55381

a

Tarım Kredi KPSS Şartsız 6 Şehirde Personel Alımları Yapacak

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesinde 6 ilimizde personel alımı için istihdam duyurusu ilanı yayımlandı. Tarım Kredi KPSS şartsız personel alımı başvuru şartları, başvuru illeri ve tüm detaylar…

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Saha Sorumlusu alımları için başvuru ilanları 6 şehir bünyesinde yayımlandı. İşte Tarım Krediye Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmaksızın yeni personel alımlarına başvurular, kontenjan illeri ile başvuru şartları ve başvuru süreci…

ad768x90

Tarım Kredi Personel Alımı Süreci

Adaylar 6 şehir için başvurularını 29 Ocak 2021 tarihine kadar yapabileceklerdir. Başvurular için Tarım Kredi’nin başvuru elektronik posta adresi de verildi. Adaylar her il için ilanları incelemesinde ve kendine uygun olana başvuru yapmasında fayda vardır. Bu kapsamda aşağıdaki “Başvuru Ekranı” bağlantısından tüm illerin detaylarına ve ayrı ayrı başvurularını inceleyebilirsiniz.

Tarım Kredi Personel Alımı Kontenjan İlleri

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Proje Uygulama Birimi’nde istihdam edilmek üzere Adana, Adıyaman, Gaziantep, Bursa, İzmir ve Mersin illerine 6 saha sorumlusu alımı gerçekleştirecek. Saha Sorumlusu Proje süresince Ocak 2021– Aralık 2022 arasında tam zamanlı olarak istihdam edileceği ilanda kamuoyuyla paylaşıldı.

Çalışma süresi uzatılabilecek: Sözleşmeler İdarenin ihtiyacına, danışmanın performansına ve finans kaynağının durumuna göre Proje süresince yıllık olarak yenilenebilecektir. İşin süresi yaklaşık 24 ay olup, Ocak 2021’de başlatılacak ve gerekli durumda idare tarafından sözleşme yenilenebilecek.

ad768x90

Tarım Kredi Personel Alımları Başvuru Şartları

Üniversitelerin ilgili bölümlerinde lisans derecesi, Kamu kurumları, ortak kuruluşlar, hizmet sağlayıcılar ve diğer paydaşlarla etkin bir şekilde çalışma deneyimi ve becerisi, Microsoft Office yazılımı bilgisi (Word, Excel, Outlook, PowerPoint), Takım çalışması becerileri, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya ertelemiş olması, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun programa uymak, Seyahat kısıtlamasının olmaması, Ekte verilen iş tanımındaki diğer hususlar şartlarda yer aldı.

Diğer başvuru şartları ve tüm detaylara aşağıdaki başvuru ekranından 6 ilin de başvuru ilanlarına direkt olarak ulaşabilirsiniz.

Tarım Kredi Personel Alımları Başvuru Ekranı

trabzon escort bayan

ad768x90
ad768x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Tarımsal Sulama Projelerine 8,5 Milyar Lira Kaynak Ayrıldı

HIZLI YORUM YAP