Tarımın Yeni Bakanı Kim Olacak?

Personel Genel Müdürlüğü’nde Üst Düzey Bürokratlarda Değişiklik Yapıldı

Personel Genel Müdürlüğü’nde çeşitli görevden alma ve yeni atamalar gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nda üst düzey bürokrasisinde değişim rüzgarı devam ediyor. Bakanlığın önemli bazı daire başkanlıklarında güncellemeye gidilirken, üst düzey yöneticilere yönelik değişimin süreceği iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre Personel Genel Müdürlüğü Seçme ve Yerleştirme Daire Başkanı Fatih Satıcı görevden alınırken, önceki yıllarda Yönetici ve Merkez Atama Daire Başkanı olarak görev yapan Dursun Pınar Seçme ve Yerleştirme Daire Başkanı olarak atandı.

İşçi ve İşveren İlişkileri Daire Başkanı Adem Aksoy Yönetici ve Merkez Atama Daire Başkanı olurken, Yönetici ve Merkez Atama Daire Başkanı İsmail Şakıma, İşçi ve İşveren İlişkileri Daire Başkanı olarak görevlendirildi.

Personel Genel Müdürlüğü’nde Üst Düzey Bürokratlarda Değişiklik Yapıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Fatih başkana üzüldüm. Bakanlığımıza hayırlı olsun.

    Cevapla
  2. 6 Eylül 2023, 18:54

    Aslında çok da bir değişiklik yok gibi

    Cevapla
  3. 6 Eylül 2023, 18:59

    İl Müdürlerini heyecanla bekliyoruz. İzmiri unutmazlar umarım

    Cevapla
  4. 6 Eylül 2023, 19:05

    Sayın bakanım burhan beyin giderayak yaptığı atamaları ne zaman görevden alacaksınız personel mutsuz kimlerle çalışıyoruz

    Cevapla
  5. 7 Eylül 2023, 15:16

    Bayramcığım hayvan seçiyor diye konuşuluyor. Şimdi soru şu: Başkan olarak mı seçiyor, devlet memuru olarak mı ? yoksa sıradan bir vatandaş olarak mı ?

    Cevapla
  6. 8 Eylül 2023, 08:43

    Fatih Bey iyi insandı, Allah yolunu açık etsin inşallah

    Cevapla
Giriş Yap

Tarım Orman Haber - En Güncel Tarım ve Orman Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!