27,5208$% 0.22
28,9034€% 0.19
1.613,51%0,04
2.709,00%0,15
8.513,54%0,31
754031฿%-2.32888
Yağışların pazar günü yurdu terk edeceği öngörülüyor.
Pazar günü akşam saatlerine kadar yurt genelinde etkili olması beklenen yağışların, genellikle yağmur, hafta sonunda iç ve doğu bölgelerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor.
Yağışlı havanın, cuma günü Doğu Akdeniz ile Antalya’nın doğusunda, cumartesi Güneydoğu Anadolu’da kuvvetli yağışlara sebep olduktan sonra pazar günü yurdu terk edeceği öngörülüyor.
Hava sıcaklıklarının, cuma günü batı bölgelerden başlayarak yağışla azalacağı, ancak ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
Üç büyük kentte hava durumu
Ankara’da yarın akşam saatlerinden sonra hafif yağmur şeklinde başlayacak yağışların, cuma günü genellikle yağmur, cumartesi günü ise karla karışık yağmur ve zaman zaman kar şeklinde olması bekleniyor.
İstanbul’da yarın öğle saatlerinden itibaren başlayacak yağmur şeklindeki yağışların, cuma ve cumartesi günleri aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor. Pazar günü ise İstanbul’da yağış beklenmiyor.
İzmir’de yarın sabah saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların, cuma günü sabah saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Hafta sonu İzmir’de yağış öngörülmüyor, havanın genellikle parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.
Çığ uyarısı
Doğu bölgelerde ise (Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu bölgesinin doğusu) mevcut yüksek kar örtüsü üzerine yeni kar yağışları beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel çığ risklerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Tarım ve Orman Bakanlığından Belge ve İzinlerde Başvuru Kolaylığı
11,2 Milyar Liralık Mazot ve Gübre Desteği Çiftçilerin Hesaplarına Tanımlandı
Et, Süt ve Yumurta Ürünlerine Yönelik Ülke Genelinde Denetimler Başlatıldı
2023 Yılı Mazot ve Gübre Destekleri Erken Ödenecek
Bakan Yumaklı, Katar’da İİT’nin “Gıda Güvenliği ve Tarımsal Kalkınma” Konferansına Katıldı
Küresel Piyasalarda Buğday Son 3 Yılın En Düşük Seviyesini Gördü
20 Bin Su Kuşuna Ev Sahipliği Yapan Marmara Gölü Tarla Oldu
Fındık Üretimindeki Azalmanın Sebebi Belli Oldu!
Küresel Piyasalarda Buğday Son 3 Yılın En Düşük Seviyesini Gördü
Kartelleşmeyi Önleme Konusunda İşbirliği Yapan Teşebbüslere Para Cezası Verilmeyebilecek
Bakan Yumaklı, 1 Milyar 67 Milyon Lira Tarımsal Destekleme Ödemesinin Bugün Yapılacağını Açıkladı