19,0258$% 0.1
20,3964€% 0.21
1.208,99%-0,04
1.997,00%0,00
4.973,14%-0,05
526057฿%-1.2333
Suudi Arabistan’da koronavirüs vaka sayısının 5’e yükselmesinin ardından Suudi yetkililer, tedbir amacıyla hem yurt dışından hem de ülkede ikamet edenlerin umre ziyaretlerini geçici olarak durdurduğunu açıklamıştı.
Tedbir için kapatılan Kabe ve Mescid-i Nebevi, başlatılan dezenfekte çalışmalarının sona ermesiyle yeniden ziyarete açıldı.
Akşam saatlerinde Kabe’nin etrafını görüntüleyen bir Türk vatandaşı, “Sabah namazını, öğle namazını kıldık, hiç problem yoktu. İkindi namazında Ravza-i Mutahhara’nın Babüsselam Kapısı ile Babül Feth Kapısı yani Umrecilerin Peygamberimizi selamladığı, Babüsselam’dan girerek selamlayıp Babül Feth’ten çıkılan kapılar ikindi namazına yarım saat kala kapatıldı” ifadelerini kullandı.
Mekke’den Umre ziyareti için gelen kişilerin içeri alınmadığını söyleyen Türk vatandaşı, “Bahçesine dahi, alanına dahi kimse alınmıyor” dedi.
Öte yandan Suudi yetkililer, koronavirüsün ülkede ve dünyadaki etkilerinin ne kadar süreceği konusunda net bilgileri olmadığı için hac ibadetiyle ilgili açıklamalarda bulunmanın erken olduğunu aktardı.
DSÖ Açıkladı: Kovid-19 Kontrol Altına Alınabilir
Orman Köylüsünün Gelir Seviyesi Artacak, Ormandan Elde Edilen Gelirlerden Pay Verilecek
ESK Ramazan Öncesi Et Fiyatlarında Spekülasyona Engel Olmak İçin Harekete Geçti
Ramazan Pidesinin Fiyatı Belli Oldu
Tarım ve Orman Bakanlığı Ramazan Boyunca Et Ürünlerinde Fiyatları Sabitledi
Depremin Tarım Sektöründe Ortaya Çıkardığı Zarar 24,2 Milyar Lirayı Buldu
Organize Kötülüğün Hedefi Bu Sefer Bakan Kirişci Oldu!
Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider İstifa Etti!
Şanlıurfa’da Su Fiyatlarında Fahiş Artış Yapanlara Yasal İşlem Yapılacak
Konya Tarım Fuarı’nda Bu Yıl 1,5 Milyar Liralık Satış Bekleniyor
TOKİ 50 İlde 575 Arsayı Açık Artırmayla Satacak