27,5242$% 0.26
28,8328€% 0.11
1.616,72%0,24
2.714,00%0,33
7.962,34%3,14
753832฿%-1.89106
Lombardiya Valisi Attilio Fontana, Bergamo kentinde müşahede altındaki 84 yaşında bir erkek hastanın Bergamo kentinde hayatını kaybettiğini açıkladı.
Sivil Savunma Ajansı Başkanı Angelo Borrelli de Caselle Lanne kentinde 88 yaşındaki bir erkek hastanın yaşamını yitirdiğini duyurdu. Böylece ülkede Kovid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye ulaştı.
Şu ana dek merkezi Milano olan Lombardiya bölgesinde 167 vaka, merkezi Venedik olan Veneto bölgesinde 27 vaka, merkezi Bolonya olan Emilia-Romagna bölgesinde 18 vaka, merkezi Torino olan Piyomente bölgesinde 4 ve başkent Roma’nın içinde yer aldığı Lazio bölgesinde 3 vaka tespit edildiğini kaydeden Borelli, can kayıplarından 4’ünün Lombardiya’da, birinin ise Veneto’da görüldüğünü ifade etti.
Borelli, Kovid-19 tespit edilen 99 kişinin hastanelerde tedavi edildiği, 23’ünün yoğun bakımda, kalanların ise evde müşahede altında olduğunu dile getirdi.
Kovid-19 salgınının ülkenin kuzeyindeki bölgelerde hızla yayılması sebebiyle birçok kentte eğitim ve öğretime bir haftalığına ara verildi. Milano’nun Duomo Katedrali başta olmak üzere pek çok kilise kapatılırken geleneksel Venedik Karnavalı iptal edildi.
Koronavirüs Salgını Nedeniyle Türk Pamuğuna Talebin Artması Bekleniyor
11,2 Milyar Liralık Mazot ve Gübre Desteği Çiftçilerin Hesaplarına Tanımlandı
Et, Süt ve Yumurta Ürünlerine Yönelik Ülke Genelinde Denetimler Başlatıldı
2023 Yılı Mazot ve Gübre Destekleri Erken Ödenecek
Bakan Yumaklı, Katar’da İİT’nin “Gıda Güvenliği ve Tarımsal Kalkınma” Konferansına Katıldı
Küresel Piyasalarda Buğday Son 3 Yılın En Düşük Seviyesini Gördü
20 Bin Su Kuşuna Ev Sahipliği Yapan Marmara Gölü Tarla Oldu
Fındık Üretimindeki Azalmanın Sebebi Belli Oldu!
Küresel Piyasalarda Buğday Son 3 Yılın En Düşük Seviyesini Gördü
Kartelleşmeyi Önleme Konusunda İşbirliği Yapan Teşebbüslere Para Cezası Verilmeyebilecek
Bakan Yumaklı, 1 Milyar 67 Milyon Lira Tarımsal Destekleme Ödemesinin Bugün Yapılacağını Açıkladı