23,5566$% 1.59
25,4501€% 1.31
1.483,00%1,51
2.416,00%1,40
5.554,00%-0,13
624289฿%1.81879
AK Parti’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçeceğini açıklayan Ahmet Eşref Fakıbaba’nın TBMM Başkanlığı’na sunduğu dilekçe deşifre oldu. İstifasını sosyal medya hesabından paylaşan Fakıbaba, partisinden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurmuştu. TBMM Başkanlığı’na sunduğu dilekçede ise sadece AK Parti Şanlıurfa milletvekilliğinden istifa ettiği anlaşıldı.
AK Parti’nin değişik kademelerinde görev yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı, halen de Şanlıurfa Milletvekili olan Ahmet Eşref Fakıbaba, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda hem partiden hem de milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurmuştu. İstifasından hemen sonra Fakıbaba apar topar Halk Tv ekranlarına açıklama yaparak mutluluk mesajları vermişti.
Ahmet Eşref Fakıbaba’nın TBMM Başkanlığı’na sunduğu dilekçe ortaya çıktı. Siyasi ve ahlaki anlayışına ters olduğu için AK Parti’den ayrıldığını söyleyen Fakıbaba, milletvekilliğinden istifa ettiğine dair bir beyanda ise bulunmadı.Oysa Fakıbaba, sosyal medya hesabından istifasını açıklarken AK Parti ve milletvekilliğinden istifa ettiğini belirtmişti. Fakıbaba’nın yalanı kısa sürede ortaya çıktı. Fakıbaba’nın TBMM Başkanlığı’na sunduğu dilekçe deşifre oldu. Fakıbaba milletvekilliğinden değil, sadece AK Parti’den istifa ettiği ortaya çıktı.
Memurun Fazla Mesai Ücreti Gelecek Yıl 2 Katına Çıkacak
Atıl Tarlalara Siyez Buğdayı Eken Çiftçi, Ürünlerini Türkiye Geneline Pazarlıyor
Kanada’daki Yangınların Dumanı Nedeniyle New York’ta Bazı Okullar Tatil Edildi
2023’te 20 Milyon Ton Buğday Üretimi Hedefleniyor
Bakan Yumaklı: Üretimin ve Üreticinin Yüzyılı Başlıyor!
Depremzede Besiciler Devlet Desteğiyle Hayvancılığı Sürdürüyor
Kamu Personeline Bayram Müjdesi
Buğday ve Arpa Alım Fiyatları Üreticiyi Memnun Etti
Bir Gecede 170 Küçükbaş Hayvanı Telef Oldu!
2023 Yılı Buğday ve Arpa Alım Fiyatları Belirlendi
Ticaret Bakanlığının Gündemi ihracatı Aşırı Fiyat Artışlarının Önlenmesi Olacak