featured

Tarım arazileri tek tek taranacak

Koronavirüsün ilk 4 ayında yaşanan gıda enflasyonu ve yüksek fiyatlar, üç bakanın katıldığı Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasalarını İzleme ve Değerlendirme Komitesi toplatısında değerlendirildi.

Tarım arazilerinin yeniden tarıma kazandırılmasını amaçlayan teklifle ilgili bilgilendirme yapıldı. Hedefin sadece atıl hale gelen tarım arazileri değil, üzerine yapı yapılan tüm tarım arazileri olduğu ifade edildi.

Bunların her ilde tek tek tespit edilerek, üzerlerindeki yapıların yıkılacağı, yeniden tarım arazisine dönüştürüleceği ve kaybedilen arazilerinin de envarterinin çıkartılacağı belirtiliyor.

Tarım arazileri tek tek taranacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Tarım Orman Haber - En Güncel Tarım ve Orman Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!