DOLAR

32,4330$% 0.25

EURO

35,5248% 0.33

GRAM ALTIN

2.325,85%0,30

ÇEYREK ALTIN

4.003,00%0,29

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2295785฿%2.85092

a

DSİ İŞKUR İlanı İle Personel Alacak

Devlet Su İşleri Bölge Müdürlükleri İŞKUR ile personel alımı yapacak. DSİ personel alımının, hangi şehirlere ve nasıl yapılacağı duyuruldu. DSİ en az ilkokul mezunu ve 40 üst yaş sınırlı personel alımı gerçekleştirecek.

İŞKUR DSİ ilanları yayınladı. Devlet Su İşleri personel alımı İŞKUR iş ilanı üzerinden yayınlanarak başvuru kabul etmeye başladı. DSİ personel alımı şartları sunuldu. Farklı şehirlere personel alımları olacağı üzere her alım ilanının ayrı şartları bulunuyor. ülke geneli ve bölge geneli başvuru şekilleri bulunuyor. DSİ en az ilkokul mezunu 40 üst yaş sınırlı ilan detayları şöyle sunuldu.

ad768x90

Ustabaşı/Postabaşı/Formen/Atölye Sorumlusu alımı 1 kişi için şartlar; İlkokul mezunu olması gerekmektedir. Başvurular 00005790760 iş ilan numarası ile yapılacak. DSİ 8.Bölge Müdürlüğü Erzurum şehrine alım yapılacak. Bölge genelinden başvuru yapılabilir.

Otomotiv gövde, karosercilik dalları ustalık belgelerinden birine sahip olmak. Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak.

Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmiş Psikoteknik raporu alabilecek durumda olmak. Askerlik ile ilişiği bulunmamak.  İlan tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak. İş yeri ilgili Bölge Müdürlüğü Merkezi olacaktır.

ad768x90

Ustabaşı/Postabaşı/Formen/Atölye Sorumlusu alımı 1 kişi için; en az ilkokul mezunu olması lazım. Başvurusu 00005790844 iş ilan numarası ile yapılacaktır. DSİ 17.Bölge Müdürlüğü Van şehrine alım yapılacaktır. Bölge genelinden başvuru kabul edilecek.

C” Sınıfı Sürücü Belgesi veya bu belgeye eşdeğer belge. İlanın yayımlandığı tarih itibariyle 3 yıl süreyle çalıştığını; SGK’dan hizmet bildirim cetveli dökümü, çalışma belgesi, bonservis belgelerinden en az birisi ile belgelendirmek. Otomotiv elektromekanikerliği, Otomotiv mekanikerliği ve Otomotiv motor yenileştirmeciliği dalları ustalık belgelerinden birine sahip olmak.

Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Raporlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. İlan tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak. Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmiş Psikoteknik Raporu alabilecek durumda olmak. İş yeri ilgili Bölge Müdürlüğü Merkezi olacaktır.

Ustabaşı/Postabaşı/Formen/Atölye Sorumlusu alımı 4 kişi için; en az ilköğretim mezunu olması istenmektedir. Başvurular 00005792025 iş ilan numarası ile yapılması gerekiyor. DSİ 15.Bölge Müdürlüğü Şanlıurfa adresine alım yapılıyor. Ülke genelinden başvuru alınacak.

İş makinaları dalı ustalık belgesine sahip olmak. Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak.

Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmiş Psikoteknik raporu alabilecek durumda olmak. Askerlik ile ilişiği bulunmamak. İlan tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak.

Ustabaşı/Postabaşı/Formen/Atölye Sorumlusu alımı En az ilköğretim mezunu olması gerekiyor. Başvurular 00005790745 İŞKUR iş ilan numarası ile yapılacak. 17.Bölge Müdürlüğü Van şehrine alım yapılıyor. Bölge genelinden başvuru kabul edilecek.

C” Sınıfı Sürücü Belgesi veya bu belgeye eşdeğer belge. İlanın yayımlandığı tarih itibariyle 3 yıl süreyle çalıştığını; SGK’dan hizmet bildirim cetveli dökümü, çalışma belgesi, bonservis belgelerinden en az birisi ile belgelendirmek. İş makineleri dalı ustalık belgesine sahip olmak.

Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Raporlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. İlan tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak. Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmiş Psikoteknik Raporu alabilecek durumda olmak.

Ustabaşı/Postabaşı/Formen/Atölye Sorumlusu alımı 1 kişi için; en az ilkokul mezunu olması gerekiyor. Başvurular 00005790755 iş ilan numarası ile yapılabilir. DSİ 18.Bölge Müdürlüğü Isparta şehrine alım yapılacaktır. Bölge genelinden başvuru kabul edilecek.

İş makinaları dalı ustalık belgesine sahip olmak. Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak.

Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmiş Psikoteknik raporu alabilecek durumda olmak. Askerlik ile ilişiği bulunmamak. İlan tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak.

ad768x90
ad768x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Bakan Pakdemirli’den Müjde: Kadrolu 826 İşçi Alınacak

HIZLI YORUM YAP