DOLAR

32,5967$% 0.34

EURO

34,8167% 0.18

GRAM ALTIN

2.509,88%1,04

ÇEYREK ALTIN

4.279,00%0,74

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2088224฿%0.99867

a

Devlet Su İşleri 63 Kamu Personeli Alımı İnternet Başvuruları!

Devlet Su İşleri DSİ kadrolu 63 kamu personeli memur alımları için başvurular 11 Ocak 2021 tarihi itibarıyla alınmaya başladı. DSİ memur alımlarına kimler başvuru yapabilir?

Devlet Su İşleri “DSİ” tarafından 63 kadrolu memur alımı için başvuru süreci başladı. DSİ Genel Müdürlüğü kadrolu memur alımı başvuru detaylarını, başvuru illerini, kamu personeli alımı yapılacak branşları ve mezuniyetlerini kontenjanlar bazında bu haberimizde hazırladık. İşte DSİ memur alımı başvurularına dair tüm detaylar.

ad768x90

DSİ Memur Alımı Başvuru İlleri

Düzce, Kütahya, Giresun, Kastamonu, Erzurum, Siirt, Şırnak, Bayburt, Karabük, Kars, Iğdır, Ardahan, Bilecik, Kars, Bitlis, Eskişehir, Ankara, Edirne ve Van için toplam 63 kamu personeli alımı yapılacak.

DSİ 63 Memur Alımı Başvuru Süreci Nasıl Olacak?

ad768x90

DSİ memur alımı başvuruları 11 Ocak 2021 tarihi saat 10.00 itibarıyla başladı. Adaylar DSİ memur alımı başvurularını 11-20 Ocak 2021 tarihleri arasında saat 23.59’a kadar yapabileceklerdir.

Adaylar Devlet Su İşleri 63 kamu personeli alımlarına DSİ’nin “personel alımı” internet sitesi üzerinden giriş yaparak başvuru formunu doldurması gerekiyor. Adaylar “Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Sınav Başvuru Formu”nun çıktısını almaları ve imzalamaları gerekiyor. Uygulama sınavına katılacak adaylar DSİ Genel Müdürlüğüne bu formu başvuru sonuçları belli olunca göndereceklerdir.

Adaylar için tercih sınırlaması bulunmamaktadır. Her aday branşındaki il sayısı kadar DSİ mühendis alımlarına başvuru yapabilecektir. Öte yandan başvurular sadece çevrim içi olacağından şahsen veya posta ile başvuru yapılması kabul edilmeyeceği de DSİ tarafından duyuruldu.

Memur Alımları KPSS Şartı

Adayların 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSS P3 puan türünden asgari 70 puana sahip olmış olmaları gerekiyor.

DSİ Kamu Personeli Alımı Başvuru Kontenjan Dağılımı

25 İnşaat, 4 Ziraat veya Biyosistem, 11 Makina, 11 Harita veya Jeodezi ve Fotogrametri veya Geomatik veya Jeodezi ve Fotogrametri Geomatik veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Uzaktan Algılama, 3 Jeoloji veya Hidrojeoloji, 1 Elektrik veya Elektrik – Elektronik, 4 Bilgisayar veya Bilgisayar ve Yazılım, 1 Maden, Meteoroloji Mühendisi alımları olmak üzere toplam 63 kadro bulunuyor.

25 İnşaat Mühendisi alımı için: Fakültelerin veya üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor.

 4 Ziraat Mühendisliği veya Biyosistem Mühendisliği alımı için: Fakültelerin veya üniversitelerin Ziraat Mühendisliği programının Tarımsal Yapılar ve Sulama  veya Tarım Ekonomisi veya son müracaat tarihi itibarıyla fakültelerin veya üniversitelerin Biyosistem Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

11 Makina Mühendisliği alımı için: Fakültelerin veya üniversitelerin Makina Mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor.

11 Harita Mühendisliği veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği veya Geomatik Mühendisliği veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Geomatik veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Uzaktan Algılama alımı için: Fakültelerin veya üniversitelerin Harita Mühendisliği veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Geomatik veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Uzaktan Algılama veya Geomatik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

3 Jeoloji Mühendisliği veya Hidrojeoloji Mühendisliği alımı için: Fakültelerin veya Üniversitelerin Jeoloji Mühendisliği veya Hidrojeoloji Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Elektrik Mühendisi veya Elektrik – Elektronik Mühendisi alımı için: Fakültelerin veya üniversitelerin Elektrik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

4 Bilgisayar Mühendisi veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisi alımı için: Fakültelerin veya üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor.

1 Maden Mühendisi alımı için:  Fakültelerin veya üniversitelerin Maden Mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor.

3 Meteoroloji Mühendisi alımı için: Fakültelerin veya üniversitelerin Meteoroloji Mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor.

DSİ Personel Alımı Başvuru Kılavuzu.

DSİ Personel Alımı Başvuru Ekranı.

twitter takipçi satın al
ad768x90
ad768x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Bakan Yardımcısı Olarak Atanan Ayşe Ayşin Işıkgece Kimdir?

HIZLI YORUM YAP