DOLAR

32,5977$% 0.11

EURO

34,9041% 0.07

GRAM ALTIN

2.437,70%0,33

ÇEYREK ALTIN

4.092,00%0,34

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2173681฿%0.15859

a

Bakanlıkta Yer Yerinden Oynadı, Bakan Yardımcısı Görevden Alındı

Yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle bir çok üst düzey isimde değişikliğe gidildi. Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu görevden alınarak, Bakan Yardımcılığına TİGEM Genel Müdürü Ayşe Ayşin Işıkgece’nin atanması ise şok etkisi meydana getirdi.

Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile uzun süredir Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Aksu görevden alınırken yerine son dönemlerde tarımınım medya yüzü haline gelen TİGEM Genel Müdürü Ayşe Ayşin Işıkgece atandı. Halihazırda TİGEM Genel Müdürlüğü görevini de yürüten Işıkece’nin, Genel Müdürlük görevinden ayrılması bekleniyor.

ad768x90

Bakan Yardımcılığı İle Birlikte Bir Çok Kurumda Değişikliklerden Nasibini Aldı

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak kısa süre önce göreve getirilen Yusuf Ziya Alim, yayınlanan atama kararı ile Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atandı.

TMO Genel Müdür Yardımcılığına Muharrem Akkaya ile Cihan Soyalp, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığına Osman Yıldız’ın ataması yapılırken, Bakanlık Özel Kalem Müdür Yardımcısı Bülent Sezgin ise vekaleten baktığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığını görevine resmen atandı.

Taşra Teşkilatında Da Değişiklikler Oldu

Değişim rüzgarından taşra teşkilatı da etkilendi. Yayınlanan atama kararıyla Tarım ve Orman Bakanlığı V. Bölge Müdürlüğüne Şahin Çılgın, VII. Bölge Müdürlüğüne ise Turgut Çangır atandı.

ad768x90

Burdur Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne ise geçtiğimiz aylarda vekaleten görevlendirmesi yapılan Mehmet Tuğrul resmi olarak atanmış oldu.

Rize’de Beklenen Değişim Cumhurbaşkanı Kararnamesi İle Yapıldı

Yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Rize Tarım ve Orman İl Müdürü Şafak Bulut görevden alınırken yerine Rize Ziraat Mühendisleri odası Başkanı Murat Genç atandı. 

Haber kaynaklarımıza düşen bilgi ile Rize Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Genç‘in Rize Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görevlendirileceği haberini tarım okurları ilk olarak tarimormanhaber.com ‘dan öğrendi. Erişim engeli alınmak suretiyle yayından kaldırtılan haber, Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararları ile doğrulanmış oldu.

ad768x90
ad768x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tüm Yorumlar (16)
  • Mühendis
    3 yıl önce
    4 0

    Yeni görevler hayırlı olsun.

  • Çetin Kahraman
    3 yıl önce
    1 3

    Fahrettin bey duruyor mu ? Yeni değişiklikler de gelecektir eminim.

  • Rize Personel
    3 yıl önce
    12 2

    Şafak Bulut’un gitmesine personel olarak çok sevindik. İnşallah başka yere bela etmezler. Yeni müdürümüze şimdiden hayılı olsun. Zaten tanıdığımız bir arkadaşımız. Güzel işler yapacaktır.

  • Ahmet Eroğlu
    3 yıl önce
    1 0

    Bakan beye üzüldüm. Vatan sevdalısı düzgün bir adamdı. İnşallah daha iyi bir makama görevlendirilir.

  • Ahmet ala
    3 yıl önce
    5 0

    Mehmet müdürüm hayırlı olsun başarılar

  • Murat
    3 yıl önce
    2 0

    Yusuf bey çok kaliteli adam. Hem çayımıza hem futbol takımımıza destekleriyle değer katacaktır

  • Cengiz yılmaz
    3 yıl önce
    9 3

    Şafak beye üzüldüm en çok. Müthiş bir makam odası yaptırmıştı kendine. Çok kullanamadı yazık oldu.

  • evine götürsün

  • şafak bulutun alınmasında kimin imzası yada katkısı varsa kalemine sağlık olsun,ömrüne bereket .Gidişi olsun dönüşü olmasın inşallah

  • BU sayfaya yazılan yorumların hepsi gerçek tarım personeli olmamasına rağmen öyle görünenlerin bazı toplulukların bir araya gelip insanların ayağını kaydırıp istedikleri gibi at koşturabilecekleri birilerini getirtip işlerini kısa yoldan halletmektir.Daha önce de mahkeme kararı ile kapatılan bu sayfa aslını saklamaktadır.Şafak bey çok başarılı bir yöneticiydi nitekim 8 yıl rize gibi çekilmez bir yerde ekonomiye katkılarda bulunmuş insanların ihtiyaçlarını gidermesi için gece gündüz çalışmıştır.Yolu bahtı açık olsun inşallah daha üst mevkilerde görürüz kendilerini.

  • Ali Ak
    3 yıl önce
    2 0

    Ayşin müdürüm tigemdeki başarısını bakanlığa yansıtabilirse çiftçinin yüzü güler. Çok hareketli ve çalışkan birisi. Başarılar diliyorum.

  • Ormüh
    3 yıl önce
    2 0

    Bölge müdürlerimize hayırlı olsun. Allah yol açıklığı versin

  • Personel
    3 yıl önce
    2 3

    Müdürlüklerde kimse yok muydu, nedem kamu dışından biri atandı ki müdür olarak

  • Asuman çelebi
    3 yıl önce
    2 0

    Mustafa aksu sözü geçerdi.taşrayı karıştırdı.alengirli işlere girdiler hep birlikte.sendikanın emrinden çıkmadı.yanlış yaptı gitti..

  • Osman kotil
    3 yıl önce
    2 1

    Şafak bey rizeyi bitirdi malesef.yardımcısınıda giderken alsın.yeter oldu.cahit gülbay gelsin.rizeli kendisi.şafak bey lojmanı yıktı.heryeri mahvetti.personeli ezdi.bugüne kadar kalması hataydı.

  • Halil civelek
    3 yıl önce
    3 0

    Bakanlık yol geçen hanı oldu.sendika bakanlıktan çıkmıyor.fetöler kol geziyor.fetöden atılanlar görevlerine geri dönüp aynı görevlerine şahşahayla devam ediyor.mesala bazı müfettişler.irfan içöz çok fetö atadı

Sıradaki haber:

Tarım Bakanlığı ve Kızılay İşbirliği Yapacak

HIZLI YORUM YAP