DOLAR

32,5632$% 0.13

EURO

34,9157% 0.67

GRAM ALTIN

2.434,38%0,08

ÇEYREK ALTIN

4.087,00%-0,95

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2171949฿%0.7506

a

Ali Eroğlu TVHB Merkez Konsey Başkanlığı’na Yeniden Aday Oldu

Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nin 49’uncu olağan büyük kongresi kasım ayı başında gerçekleştirilecek. Merkez Konseyi mevcut başkanı Ali Eroğlu, 49’uncu olağan büyük kongrede yeniden aday olacağını açıklarken, seçimlere üç liste halinde gidilmesi bekleniyor.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nin 49’uncu olağan büyük kongresine günler kala adaylar arasındaki başkanlık yarışı kızıştı. Kasım ayının ilk haftasında gerçekleştirilmesi planlanan büyük kongrede gözler adaylara ve oluşturacakları listelere çevrildi.

ad768x90

Mevcut Başkan Ali Eroğlu Yeniden Aday

Tarım ve Orman Bakanlığı eski müsteşar yardımcılarından olan ve TVHB Merkez Konseyi mevcut başkanı Ali Eroğlu, büyük kongre için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Yaptığı kamuoyu duyurusuyla adaylığını açıklayan Eroğlu; Başkanlığını yürüttüğü TVHB’nin 48’inci dönemine atıfta bulunarak kurumsal akıl ve ihtiyaçları önemseyerek, samimiyet eksenli çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.

Görev yaptığı süre içerisinde edinilen mesleki kazanımlara dikkat çeken Eroğlu “49. Olağan Büyük Kongremizin, geleceğin meslekleri arasında yer alan mesleğimize ve meslek örgütümüze yeni ufuklar açacağına ve güç katacağına inancım tamdır. Bu itibarla mesleğimizin yeni açılımlara ihtiyacının olduğunun, konjonktürel değil kalıcı uygulamaların olması gerektiğinin altını çizmek isterim.“ ifadelerini kullanarak, Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nin 6-7 Kasım 2021 tarihlerinde yapılacak olan 49. Büyük Kongresinde, Merkez Konseyinde görev almak üzere aday olduğunu açıkladı.

ad768x90

“Ali Eroğlu” Rakiplerinin Bir Adım Önünde

Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nin 49’uncu olağan Büyük Kongresi’nde mevcut Başkan Ali Eroğlu’nun yanısıra İstanbul Veteriner Hekimler Odası Başkanı Murat Arslan ve halihazırda Merkez Konseyi Yönetim Kurulu üyesi olan Türkan Gümüşay’ın da başkanlık için yarışacağı belirtiliyor.

Edinilen bilgilere göre; esas yarışın Ali Eroğlu ve Murat Arslan isimleri arasında geçmesi bekleniyor. İddialara göre camiada karşılığı olmadığı düşünülen Türkan Gümüşay’a ise başkanlık için en zayıf isim olarak bakılıyor.

İşte Eroğlu’nun adaylığına ilişkin kamuoyu duyurusu;

ad768x90
ad768x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tüm Yorumlar (1)

Sıradaki haber:

Yeşil Mutabakat’a Uyum İçin Atılması Gereken İlk Adımlar Enerji Sektöründe Yoğunlaşıyor

HIZLI YORUM YAP